Main Page Sitemap

Kortingcode eyoba.nl


kortingcode eyoba.nl

bij Eyoba 0,00, bekijk actie, schrijf een Eyoba review 0 Eyoba reviews, alleen Shopkorting leden kunnen een review toevoegen. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van onder andere kortingscodes van Eyoba. Mocht u als consument nog een vordering hebben openstaan, is het verstandig om zich de curator te melden als u dat nog niet gedaan heeft. After ongoing effort with various interested parties, it was not possible to revive the company before a bankruptcy (takeover). De rechter heeft. Gerelateerde kortingscodes en acties van Eyoba. Dit bekent concreet dat na 7,5 jaar helaas op 18 september de rechtbank Gelderland de firma Eyoba.V.kortingcode eyoba.nl

Eyoba heeft geen banden met de verschillende websites die voucher codes aanbieden en deze zullen dan ook niet werken.
De beste Eyoba kortingsbonnen, kortingscodes, actiecodes en couponcodes van november 2018 tref je hier op deze pagina van.
Deze kortingen en aanbiedingen van Eyoba krijgen we doordat wij zijn verbonden met meer dan 1000 webshops, waaronder Eyoba valt.

105, aanbieding, bekijk de actie. 5 korting, bij aanmelding van de nieuwsbrief ontvang je 5 korting op alle producten bij Eyoba. Gebruik een Eyoba kortingscode voor extra korting. Na veel gesprekken met diverse genteresseerden is het niet gelukt om het bedrijf door te starten vr een faillissement (overname). Wij bedanken onze klanten, leveranciers en partners voor het vertrouwen en de samenwerking in de afgelopen jaren namens het hele team van Eyoba. Drijber als curator aangesteld om het faillissement af te handelen. Bekijk alle codes, bekijk alle codes, bekijk alle codes, beoordeel deze pagina met alle kortingscodes, acties en aanbiedingen van Eyoba. Ontvang exclusieve Eyoba korting met je Shopkorting account. Word gratis lid, bij deze populaire winkels ontvang je wel exclusieve korting. Stuur hiervoor een e-mail naar. Gesloten vanwege faillissement / closure due to bankruptcy.


Sitemap