Main Page Sitemap

Ns 40 korting ov


ns 40 korting ov

de kortingscode in te vullen. OV -chipkaart 7,50 euro. Of moet ik een hele nieuwe kaart aanvragen icon, beste antwoord door Thom 2 augustus 2016, 22:37, als het een persoonlijke chipkaart is, kunt u er binnen een half uur een dalvoordeelabonnement opzetten en meteen met 40 procent korting reizen. Je kunt dit product: Kopen bij de balies en loketten van alle vervoerders, behalve.

Schiphol, parking at, schiphol - Official parking, schipholns 40 korting ov

Ns 40 korting ov
ns 40 korting ov

Vertellis kortingscode, Kortingscode verzamelaarsjaarbeurs utrecht, Klokken expert kortingscode,

Hieronder lees je per product waar je ze kortingsbon mytenga koopt. Nu willen wij morgen reizen maar hoe weten wij dat zij met 40 dan ook reist icon, beste antwoord door Tochjo 20 februari 2016, 23:42, op de, oV -chipkaart van uw nichtje staat een abonnement dat bij het in- en uitchecken herkend wordt. Korting kan alleen op een persoonlijke, oV -chipkaart worden geladen en is verkrijgbaar als maand- en als jaarabonnement. Netabonnement Particulier Jaar Met dit product kun je onbeperkt reizen met bus, tram en metro in heel Nederland. Uw nichtje mag namelijk maximaal drie mensen meenemen die bij inchecken in de daluren ook 40 procent korting krijgen (en de hele zondag behoort tot de daluren). Het abonnement is uitsluitend verkrijgbaar in combinatie met het Altijd Voordeel-abonnement van. Bij uitchecken wordt dan de kortingsprijs in rekening gebracht.

Dus als je tijdens de spits overstapt naar een andere vervoerder, dan krijg je daarna geen korting meer. Netabonnement Particulier Maand Met dit product kun je onbeperkt reizen met bus, tram en metro in heel Nederland. Dit product is 1 maand geldig. Daarvoor heb je wel een abonnement nodig. Voor 29 euro reis je én jaar lang met 40 procent korting in de daluren. Houd er wel rekening mee dat je per vervoerder moet in- en uitchecken. Voor dat tarief kun je ook voor je medereiziger een OV -Fiets huren. NS automaten in het land.

15 euro korting leenbakker, Korting arcen thermaalbad,


Sitemap