Main Page Sitemap

Korting bij bouwmarkten


korting bij bouwmarkten

worden. Geplaatst / Bijgewerkt op Bij de bekende bouwmarkten zijn vrijwel altijd diverse kortingsacties te vinden, vaak gaat het om kortingen van 10 tot zelf 20 op een product naar keuze! In geen geval kunnen er acties en/of kortingen gestapeld worden op hetzelfde artikel. De kortingsbonnen van andere Bouwmarkten dan Praxis, gelden niet op: Baseline artikelen, Praxis cadeaukaarten, boeken, tijdschriften, diensten van Praxis, De Ruiter dakkapellen, zonnepanelen, bouwdepots, borg- en aanbetalingen, hout-beton combinatie schuttingen, vaste lage prijs artikelen (te herkennen aan het vaste lage prijs logo opruiming, outlet. Bouwmarkten onmiddellijk te beindigen zonder verdere vooraankondiging. Praxis behoudt zich het recht voor het accepteren van de kortingsbonnen van andere. De (keuze)kortingsbonnen zijn niet verkrijgbaar in de winkel, dus neem de bonnen mee naar de winkel/kassa, print de bonnen uit of laat ze scannen vanuit de praxis app.

korting bij bouwmarkten

Bekijk hier de lopende acties van Gamma. Gamma koopt groot in; daarom kunnen wij onze artikelen voor een scherpe prijs aanbieden. Bij (keuze)kortingsbonnen moet ook kenbaar worden gemaakt op welk artikel de korting van toepassing. Vind op deze site gemakkelijk je favoriete producten uit ons assortiment en check direct de voorraad in jouw bouwmarkt. Is het prijsvoordeel van de Praxis promotie gunstiger, dan geldt de Praxis promotieprijs. Via deze pagina kun je de laatste actiefolder doorbladeren.

Als je een MijnPraxis kaart aanvraagt, krijg je extra veel korting op klusartikelen bij de bouwmarkt. Je kunt gebruik maken van de montage- en klusservice van Praxis zodat je zeker weet dat alles goed geregeld. Bij, praxis kun je alle geldige kortingsbonnen van in Nederland gevestigde. Actie geldt niet online. Je krijgt hiermee de korting die op deze kortingsbon vermeld is op én artikel naar keuze, danwel op én specifiek artikel waarop de kortingsbon van toepassing.


Sitemap