Main Page Sitemap

Tuinen arcen korting


tuinen arcen korting

Bergtuin, steile rotswanden en smalle paadjes bewandel je in de bergtuin. Ten slotte vind je in Kasteeltuinen Arcen een bergtuin. Tussendoor vind je mooie beelden die een aanvulling zijn op het natuurlijke landschap. In de schaduw van het Kasteel bevindt zich de Rododendrontuin met een prachtige collectie Rododendrons. Zowel in voorjaar, zomer en herfst is Kasteeltuinen Arcen een bezoek meer dan waard. Deze schaduw komt van diverse boomsoorten. Iets warmere temperaturen komen je tegemoet in Case Verde, een mediterrane tuin.

In de 17e eeuw werd het Kasteel van Arcen gebouwd. Dat geeft een verrassend effect aan deze tuin. Vijgenbomen, palmen en cactussen. Op de Van Gelder etage vinden wisseltentoonstellingen en florale shows plaats. De kamers op de Bel-etage dienen als expositieruimte voor gethematiseerde bloemsierkunst met wekelijks wisselende themas.

Ook is er een water- en beeldentuin. Parkonderzoek, recensies, ga direct naar, contact route. Kasteeltuinen Arcen organiseert ieder seizoen evenementen zoals een Ridderspektakel met Pasen, het Rozenfestijn in juni, de Koetsenparade met Pinksteren en Herfstig!, de kleurrijke afsluiting van het tuinseizoen waarbij tienduizenden Chrysanten en Callunas de hoofdrol spelen. Elke tuin biedt een nieuwe, groene ervaring. Rosarium, het rosarium bestaat uit tien verschillende rozentuinen. Een mooi geheel bij elkaar. Weer een eindje verderop is er de tuin 'Lommerrijk wat schaduwrijk betekent. In de Water- en Beeldentuin is ook een zeer bijzondere collectie Eiken aangeplant. Zo zie je een Italiaanse tuin, een bamboebos, een rotstuin uit de Ardennen, een Oosterse tuin die vooral op Thaise tuinkunst is gebaseerd en de Acertuin, waar je onder meer een grote diversiteit aan Japanse esdoorns tegenkomt. Feesten, Bruiloften en vergaderen, de prachtige entourage en de veelzijdigheid van Kasteeltuinen Arcen leent zich uitstekend voor een feestelijk personeelssamenzijn, een romantische bruiloft of een inspirerende vergadering.

Kasteeltuinen Arcen - Home Kasteeltuinen Arcen Korting 2018 Tickets Kasteeltuinen Arcen met korting Kasteeltuinen Arcen - Entreeprijzen


Sitemap