Main Page Sitemap

Kortingskaart dippiedoe


kortingskaart dippiedoe

te gebruiken op nationale feestdagen en niet in combinatie met cadeaukaarten, groepsarrangementen en/of andere acties. Inclusief: Colosseum, transfer van de haven, Hop Op Hop Off Bus 20 korting op top musea / attracties (b.v. Op deze manier kunt. De midgetgolfclubs haal je bij de truckautobaan. Een jaar lang dineren met 25 korting!

kortingskaart dippiedoe

7 reviews, rome, rome Stads Pas 100 mobiel! Download en installeer de Diner Kortingskaart app: Kies 'Registreer' en maak een account aan met het nummer van uw kortingskaart. Roma Pass Roma Pass 48u is een geweldige pas waarmee u naast gratis toegang tot musea en diverse kortingen gebruik kunt maken van het openbaar vervoer. De Rome Stads Pas is de eerste Toeristen Kaart in de wereld die niet opgehaald hoeft te worden en gescand kan worden vanaf uw telefoon bij alle att. Ontvang met maximaal vier personen 25 korting op de gehele rekening. Met deze pas kunt u gratis gebruik maken van het openbaar vervoer in Rome. .

Sonse HeideĀ  Heath, 2 km north. Dankzij de combinatie van de Vaticaan en Roma Pass. Station BestĀ  Railroad station, 3 km west.


Sitemap