Main Page Sitemap

Entree rijksmuseum korting


entree rijksmuseum korting

17:00, donderdag 09:00 17:00, vrijdag 09:00 17:00, zaterdag 09:00 17:00, zondag 09:00 17:00, beleef de Rijksmuseum ervaring, in 1808 verhuisde het Rijksmuseum van. Bovendien ontvang je direct korting op je treinreis en tramkaartje. Het exacte adres van het museum vind je onderaan deze pagina. Aziatische kunst waar je verschillende Chinese, Indiase, Indonesische en Japanse kunst kunt bezichtigen. Niet voor niets, want de thuisbasis van Rembrandts Nachtwacht is op spectaculaire wijze gerestaureerd. Het pand op zich is al het bekijken waard! Prachtige schilderijen van Rembrandt, Vermeer, Steen en Hals, die zelfs als je niet zoveel met schilderkunst hebt heel indrukwekkend zijn.

Je kunt bij het Rijksmuseum genieten van een heerlijke lunch of diner in het restaurant met vooral Nederlandse producten.
Het Rijksmuseum is rolstoeltoegankelijk en heeft zelfs beperkt rolstoelen beschikbaar.
Het Rijksmuseum is elke dag geopend van 9 tot 17 uur, inclusief kerst en nieuwjaar.

Het Rijksmuseum staat vol met Nederlandse kunst en geschiedenis. De Nachtwacht en 4 andere topstukken die je niet mag missen.

Kaartjes eurodisney met korting, Korting op skipassen, Paleis soestdijk met korting, Landal fnv korting,

De Eregalerij, Nachtwachtzaal en de Philipsvleugel zijn misschien wel de hoogtepunten van het gebouw! Rijksmuseum kortingsactie 2e klas NS Dagretour tramkaartje; Entreebewijs Rijksmuseum; Voor slechts 33,-.p.; Bestellen t/m ; Geldig t/m Trein naar het Rijksmuseum, bekijk meer dan.000 topstukken, kom achter ware verhaal achter ruim 800 jaar oude kunstwerken. Daarnaast ontvangt u ook een kaartje voor de Amsterdamse tram en een entreebewijs voor het Rijksmuseum. Prachtig gepresenteerd in een indrukwekkend gebouw. ING sponsort daarom wereldwijd verschillende kunst- en cultuurprojecten en richt zich op (inter)nationaal bekende Nederlandse iconen zoals het Rijksmuseum, Koninklijk Theater Carré en het Concertgebouworkest. Schilderijen zoals De Nachtwacht van Rembrandt, Beeldhouwkunst en Kunstnijverheid zoals beeldhouwwerken en edelsmeedkunst. Vergeet niet om een plattegrond mee te pakken, want het Rijksmuseum is werkelijk enorm! Het Rijksmuseum in Amsterdam is sinds de spectaculaire heropening in april 2013 populairder dan ooit. Het Rijksmuseum in Amsterdam heeft het allemaal! Sinds die tijd heeft het een aantal renovaties ondergaan en is het nog steeds prachtig. Hierdoor is het een leuk schilderij om met kinderen te bekijken en zoekwedstrijdjes te doen. Cultuur is een verbindend element in onze maatschappij en is sinds jaar en dag belangrijk voor de klanten en medewerkers van ING.

entree rijksmuseum korting

Kortingsbon van gogh museum
Ns kaartje kopen met 40 procent korting
Efteling tickets korting ah


Sitemap