Main Page Sitemap

Karten nijmegen korting


karten nijmegen korting

een drankje. Het geeft een enorme adrenaline kick. Het kan allemaal bij anac Indoor Karting te Nijmegen, ook wel de plek waar Virtual Reality mogelijk wordt gemaakt. Kinderen vanaf 8 jaar en een lengte van minimaal 1,40 meter kunnen racen bij anac Indoor Karting Paintball. Wees ook niet bang, het is niet perse een roze bril, maar het blijft wel de virtuele werkelijkheid.

Karten nijmegen korting
karten nijmegen korting

Kidsproof, aNAC Indoor Karting is helemaal kidsproof. De prijzen zijn scherp en je openingstijden spa zuiver sauna vindt altijd iets dat bij je past. Dat anac Indoor Karting je in de watten legt, dat stond al vast. Mocht karten nu echt niet jouw ding zijn dan zijn er genoeg andere dingen te doen. Probeer gewoon die binnenbocht te pakken! Schrijf je snel in!

Cookies kunnen worden gebruikt om advertenties te tonen en artikelen aan te bevelen op die aansluiten op jouw interesses. Anac Indoor Karting heeft wel speciale regels voor jonge bezoekers opgesteld, vaak is het ook onder begeleiding. Je racet onder professioneel toezicht in licht hanteerbare kinderkarts. Je komt er allemaal achter tijdens het spel. Compleet indoor entertainment, daar draait 't om bij anac Indoor Karting VR-Room. Na een potje paintball ben je wel even toe aan wat rust, alleen je bent nog niet helemaal uitgespeeld. Paintball, vrees jij voor auto's en scherpe bochten? Karting, kinderen vanaf 8 jaar.40 meter.


Sitemap