Main Page Sitemap

Ns e ticket met 40 korting


ns e ticket met 40 korting

en kunnen door de chauffeur worden gecontroleerd met een handlezer. 24 Dit kan ook met het PR buskaartje met barcode. Zie ook: Arriva-vervoerbewijzen Groningen-Leer. Dat geldt (in tegenstelling tot het tarief dat de reiziger betaalt) ook als tussentijds de spits is begonnen. Staat de kaartlezer in het voertuig, zoals bij de meeste bussen en trams, dan moet er steeds in en uit worden gecheckt bij het instappen en uitstappen, en dus ook bij het overstappen.

Bezoek aan het station bewerken Zijn er toegangspoortjes op het station, dan is een chipkaart ook nodig voor bezoekers die niet op reis gaan. In de praktijk kan dit anders uitpakken. Ga dan naar. Reisinformatie, reizen met een OV-chipkaart, gaat u samen reizen met iemand met een NS-abonnement (uitgezonderd KidsVrij) of Studentenreisproduct? Op deze stations staan kaartlezers en een kaartautomaat van Arriva. Wie tijdens de daluren vertrekt mag voor daltarief verder reizen als de spits is begonnen, maar de fiets mag dan niet meer mee. Boven op het basistarief komt een kilometertarief. Zet de vervoerder een bus in, dan kan voor het tarief van de vervoerder met die bus worden gereisd.

Schiphol parkeren korting volkswagen
Hoesjescases.nl kortingscode
Yarn megashop kortingsbon
Yumeko korting

De eerste incheck bepaalt of er voor de hele reis met dal- of spitstarief gereisd wordt. Het reisrecht is alleen geldig wanneer er op de juiste manier in- en uitgecheckt wordt. Abonnementen kunnen alleen op een persoonlijke OV-chipkaart worden gezet. Andere voorwerpen zoals telefoons en sleutels worden circa 2 werkdagen na het event op de website. 4 Wie een abonnement heeft, reist soms met korting of zelfs gratis. In 2005 was het systeem dusdanig ontwikkeld dat reizigers in Rotterdam de OV-chipkaart konden uitproberen. Het op die wet gebaseerde Besluit personenvervoer 2000 spreekt van een elektronisch vervoerbewijs, in artikel 1 gedefinieerd als een vervoerbewijs waarmee de reiziger zich na elektronische registratie toegang kan verschaffen tot het openbaar vervoer. De chip van ruim 0,5 0,5 mm is uitvergroot. De daluren zijn: maandag t/m vrijdag.30 uur, tussen.00 -.00 uur en.30 uur. Anders dan elders in Europa (bijvoorbeeld Engeland en Zwitserland ) of elders in de wereld (bijvoorbeeld Singapore en Japan ) is de elektronische kaart meestal niet kosteloos verkrijgbaar en wordt het aankoopbedrag plopsaland coevorden korting 5 jaar niet geretourneerd bij inlevering. Dal Voordeel: 40 korting in de daluren.


Sitemap