Main Page Sitemap

Ns korting weekend vrij


ns korting weekend vrij

keer gezien hebben. Voorbeeld tarieven 3 personen.p. Begin uw weekendje weg of dagje shoppen ontspannen en reis per trein naar Belgi. Wees er dan vroeg bij en profiteer van vroegboekkorting! Weekend Vrij wordt standaard verkocht als jaarabonnement en is na 12 maanden per maand opzegbaar.

Wijzig bij uw boeking de volwassene in een jongere en bekijk de beschikbaarheid. Weekend Vrij : vrij reizen in het weekend, 40 korting in de overige daluren. Je krijgt dan buiten de spits 40 korting op de normale ritprijs. Jongerenvoordeel naar Duitsland, bent u tussen de 15 en 25 jaar? Het moment dat u incheckt, bepaalt de korting die wordt berekend voor de hele reis. Altijd Voordeel : 20 korting in spitsuren, 40 korting in daluren.

ns korting weekend vrij

Het abonnement wordt geleverd op een ov-chipkaart. Uiteraard kunt u vanaf 6 personen ook 2 boekingen plaatsen en meermaals gebruik maken van deze kortingsactie voor goedkope treinkaartjes naar Parijs. Bekijk aanbiedingen, overzicht NS International aanbiedingen (November 2018). Dan biedt dit abonnement ook een leuk voordeel. Binnenkort een stedentrip per trein maken en opzoek naar inspiratie of een aanbieding van NS International? EarlyBird Belgi, tegenwoordig boekt u 7 dagen voor vertrek een goedkoop treinkaartje bij NS International naar Belgi. In de maanden juli en augustus de hele dag. Bekijk aanbiedingen, treintickets naar Antwerpen. Treintickets naar Parijs 35, boek in november 2018 en reis december, januari en februari voor 35 met de trein naar Parijs. Voeg bij uw boeking de juiste kortingskaart toe en ontvang extra korting op uw boeking bij NS International. Boek direct en reis van december, januari en februari 2019 voor 20 met de trein naar Keulen.

Ah korting uitjes, Solgar met korting kopen,


Sitemap