Main Page Sitemap

Korting overtocht dover


korting overtocht dover

Cornwall, het pittoreske Kent of het veelzijdige Devon, aan jou de keuze wat je gaat ontdekken. Vanaf Dover, vanaf Calais, mA-VR, zA,.05.05 -.30.30 -.15.15 -.10.10.10.40.40.40.20.20 -.55.55.55.25.25.25.55.55.55.30.30.30.00.00.00.30.30.30.10. Bekend om haar prachtige architectuur, wirwar van schilderachtige straatjes, iconische York Minster en de rijkdom van de toeristische attracties.

Tevens ga je akkoord dat dfds je gegevens opslaat en gebruikt om onze dienstverlening te verbeteren en om persoonlijk aanbod te sturen. Reis vanaf Dover direct door naar het bruisende Londen of ga een ontspannen vakantie tegemoet in het landelijke Engeland. Boek vooraf en bespaar. Dit is de overtocht van Calais - Dover: Vervoer per ferry en neem je eigen auto mee aan boord Keuze uit 30 overtochten per dag Binnen 90 minuten naar Zuid-Engeland Ontdek Zuid-Engeland: het tropische Cornwall, historisch Devon of de landschappen van Kent Premium Lounge Upgrade.

Ontdek het prachtige en veelzijdige Groot-Brittanni nu extra kortingscode expert voordelig met. De overtocht per ferry is de kortste route, binnen 90 minuten ben je op bestemming: voordelig, zorgeloos en comfortabel reizen! Zoekt u het liever wat noordelijker? Naast dat je voordelig shopt, kun je ook gebruikmaken van onze speciale aanbiedingen die we elk seizoen voor je in petto hebben. Voordat je het weet ben je op je gewenste bestemming en heb je geen kind aan ze gehad! In de tussentijd kun je dineren in een van de restaurants aan boord. Buiten op het dek kan je lekker uitwaaien. Pauls Cathedral, maak een ritje in The London Eye en bekijk de Big Ben. Eenmaal aangekomen in Dover doemen de White Cliffs op, een indrukwekkende eerste indruk van een van de mooiste regio's van Engeland, Kent. They are also very durable and require little maintenance.


Sitemap