Main Page Sitemap

Ov chipkaart met 40 korting reizen


ov chipkaart met 40 korting reizen

- en uitchecken. Heb je nog geen OV - chipkaart? Hoe werkt de samenreiskorting. Dat kost normaal 10 euro per jaar, maar daar kun je nu ook korting op krijgen, waardoor je het 1e jaar slechts 6 euro extra kwijt bent. Vergeet dan niet de kortingscode in te vullen. Het product is een maandabonnement dat als supplement van een geldig Altijd Voordeel-abonnement op een persoonlijke OV - chipkaart geladen moet worden. Netabonnement Particulier Jaar Met dit product kun je onbeperkt reizen met bus, tram en metro in heel Nederland. Bovendien krijgen ook je medereizigers (maximaal drie) deze korting. Gratis OV - chipkaart nog mogelijk? Reis je bij andere vervoerders ook in de daluren?

Wilt u gebruikmaken van de voorzieningen op een station, zonder te reizen? Reist u dus met iemand mee die 3 mensen met korting mee mag nemen? Zijn er nog mogelijkheden om aan een gratis OV - chipkaart te komen?

Dekbed korting
Abonnement efteling korting
Art craft kortingscode nieuwsbrief

Vind een verkoopautomaat bij jou in de buurt. Kortingscode, dal Voordeel zonder, oV -Fiets (29 euro 1e jaar, daarna 50 euro 1544A, kortingscode, dal Voordeel, mET. Je kan soms wel een gratis kortingsabonnement krijgen op je OV - chipkaart, bijvoorbeeld met het Uitgestudeerd aanbod van de NS, dat geldt voor studenten die net klaar zijn met studeren en geen studenten OV - chipkaart meer hebben, omdat het studentenreisproduct niet meer geldig. Lees hieronder wat de mogelijkheden zijn. Ook medereizigers krijgen korting Reis je met meerdere personen? 3 personen, zie Samenreiskorting) Kinderen kunnen gratis reizen met Kids Vrij Voor senioren (60) een leuk extraatje: zeven treinkaartjes voor 24,50 euro (een treinkaartje per twee maanden een extra dagkaart) Voor slechts 6 euro extra (1e jaar) inclusief abonnement OV -Fiets Huren OV -Fiets: 3,15. Kopen bij het loket van je vervoerder. Deze is vervolgens 35 minuten geldig, waardoor u op de terugreis de kaart nog een keer zal moeten opladen.

Josh v met korting, Lampen24 nl kortingscode, Efteling 60 jaar korting, Lego korting intertoys,


Sitemap