Main Page Sitemap

Studenten ov zomervakantie 40 korting


studenten ov zomervakantie 40 korting

met korting bij Sintus, Arriva of andere aanbieders van treinvervoer. Als student heb je met je OV-jaarkaart jaren lang gratis kunnen reizen en in het weekend met 40 korting, of wanneer burgerbakkerij kortingscode je gebruik maakte van een Weekend-OV andersom. Check hier alles over Samenreiskorting. Buitenland, wil je studeren in het buitenland? Zomervakantie aan de Nederlandse kust vanaf 59,50 pkpn. Vergeet niet te vermelden om welke pagina het gaat.

Zo vraag je een studentenreisproduct aan. In de zomer lekker weg korting museumkaart rabobank in eigen land met de Fletcher Zomerknallers. Meer info boeken, center Parcs 189 2, fletcher Zomerknaller: compleet 3-daags arrangement voor. Begin je de treinreis net voor de spits? Mail onze redactie via. Lees hier meer over de Dal Voordeel Keuzedagen. Dan biedt Sunparks tal van indoor ontspanningsmogelijkheden. En valt het weer tegen? Het hotelaanbod is breed en gevarieerd, met hotels in Nederland en omringende landen. Voor slechts 50 euro per kaar krijg je een heel jaar lang in de daluren 40 korting op het volle tarief. Eindeloze strandwandelingen maken en overnachten op korte afstand van de kust. Dan kun je die in de spits bij NS afmaken.

Studenten met een weekendabonnement reizen gratis van vrijdag.00 uur tot maandagochtend.00 uur in de zomerperiode.
Als student heb je met je OV -jaarkaart jaren lang gratis kunnen reizen en in het weekend met 40 korting, of wanneer je gebruik maakte van een Weekend-OV andersom.
Het is dan ook vaak een flinke klap wanneer je afgestudeerd bent en je moet weer het volle pond gaan betalen.


Sitemap