Main Page Sitemap

Korting bounz best


korting bounz best

vooral om plezier te beleven op de trampolines op een veilige manier. Kijk voor meer informatie op onze website. Geef elkaar de ruimte en vogue night out korting pas je sprongen aan als het druk. Zoveel voordeel bij jou in de buurt, check snel de leukste voordeelsite van de Achterhoek Twente en geniet! Neem je afgedrukte voucher mee, algemene bedrijfsinformatie, bounz. Doe oefeningen met én of meerdere ballen, alleen of samen. Kijk uit en anticipeer wat andere springers kunnen doen om ongelukken te voorkomen.

Deze arrangementen zijn te boeken voor alle soorten groepen en gelegenheden, zoals scholen, teamuitjes, families, personeelsfeestje, vrijgezellenfeestje, teamactiviteiten en vriendengroepen. Grijp je mazzel 40 korting, uitgelicht: Heerlijk 3-gangen menu met keuze van de gehele menukaart. Daarnaast ondersteunt Bounz projecten in de buurt, met name gericht op jongeren en bewegen.

De Bounz Arena bestaat uit 32 aaneengeschakelde trampolines, een tumblingbaan én rondom schuine wanden van designstoel4u kortingscode trampolines. Je hebt nog heel even om de laatste mazzeltjes te grijpen! . Momenteel zijn er negen vestigingen in Nederland: Almere, Amsterdam, Apeldoorn, Arnhem, Beverwijk, Deventer, Eindhoven-Best, Enschede en Nijmegen. Bekijk hieronder de 2 uitgelichte met daaronder de overige mazzeltjes. Loop of spring van het ene naar het andere vlak. Personeel is niet beoordeeld, faciliteiten is niet beoordeeld, aanbod is niet beoordeeld. 50 korting 50 korting, bounz Enschede, meer info 293 anderen hebben deze mazzel gekozen! Doe geen sprongen die je niet beheerst. Selecteer je gezelschap - optioneel, alleen, stel, gezin, groep. Verplicht reserveren van te voren.v.v. Bounz is speels, maar ook een uitdaging voor de geoefende sporter. Bounz is een uniek concept waarmee trampolinespringen in een 3-dimensionale, creatieve en sociale sport verandert.


Sitemap