Main Page Sitemap

Korting meereizen met studenten ov


korting meereizen met studenten ov

. Van 1 mei tot en met 25 augustus kan er niet worden gewisseld. Hierbij heb korting dagkaart disneyland parijs je bij het weekabonnement het recht om van maandag tot en met vrijdag te reizen met de trein. Weekabonnement, weekendabonnement * Op de dag vr Goede Vrijdag, vr Koningsdag, vr Bevrijdingsdag en vr Hemelvaartsdag reist u als op een vrijdag. Let er wel op dat het kortingstarief alleen geldig is bij.

Korting meereizen met studenten ov
korting meereizen met studenten ov

Korting meereizen met studenten ov
korting meereizen met studenten ov

Geldig in de meeste buurtbussen; niet geldig in nachtbus, taxi-services, evenementenvervoer, grensoverschrijdend vervoer en niet reguliere lijnen; alleen geldig op lijnen met een afwijkend tarief als er een toeslag wordt betaald. Donderdag, gratis, vol tarief tot.00 uur, daarna korting. Studeer je dus bijvoorbeeld af op 28 augustus, dan moet je zorgen dat je je product uiterlijk 7 september stopzet (1 en 2 september zijn weekenddagen). Om gebruik te maken van het aanbod van de NS moet je beschikken over een. De NS wil jou als afgestudeerde niet verliezen als klant en daarom bestaat er sinds een aantal jaar een interessant aanbod van de Nederlandse Spoorwegen. Meereizen met korting In de trein mogen maximaal 3 personen meereizen met korting. Gratis kortingskaart na afstuderen, studenten-OV opzeggen na je afstuderen, wanneer je bent afgestudeerd en je wordt uitgeschreven bij de universiteit of hogeschool - je studiefinanciering en recht op lening of beurs wordt dan beindigd - dan verlies je ook je recht op gebruikmaking van. Ook reis je niet met korting bij Sintus, Arriva of andere aanbieders van treinvervoer. Dinsdag, gratis, vol tarief tot.00 uur, daarna korting. Om met het studentenreisproduct te kunnen reizen, ultragadgets kortingscode moet de student het studentenreisproduct ophalen bij een ophaalautomaat van het. Woon je bijvoorbeeld in Eindhoven en heb je na je afstuderen nog een stage in Amsterdam waar je dagelijks naartoe moet reizen met trein en bus, dan kan het wellicht goedkoper zijn om de boete te betalen dan om een abonnement te nemen.

Het studentenreisproduct is een doorlopend abonnement en kent geen vaste einddatum. Je kunt als student kiezen uit twee verschillenden abonnementen. Je kunt echter na je afstuderen nog een jaar lang met 40 korting blijven reizen en je krijgt van de NS ook nog een twee gratis dagkaarten. Op saldo met korting reizen: op maandag vanaf.00 uur en op overige werkdagen vanaf.00 uur tot.00 uur de volgende dag op vrijdag van.00 tot.00 uur.

Unisa korting, Distrelec kortingscode, Landal eigenaren korting,


Sitemap