Main Page Sitemap

Openingstijden spa zuiver sauna


openingstijden spa zuiver sauna

erg smakelijk, dat maakte het een en ander goed.). Spa, maandag :00 22:30 uur. Hotel room was clean spacious. Maak gebruik van korting ecomare texel alle baden en sauna's! Als je je handdoeken huurt, tenminste. Noord-Holland is gelegen in Amsterdam. Spa Zuiver beschikt over 6 baden en 8 saunas, waaronder een aromabad, een koude waterval, een hot tub, een haard sauna, een muziek sauna en een kleuren thearapie sauna.

Openingstijden spa zuiver sauna
openingstijden spa zuiver sauna

Spa Zuiver heeft regelmatig leuke aanbiedingen waarmee je voor een lagere prijs de sauna kunt bezoeken. Spa Zuiver beschikt over een A la carte restaurant, brasserie, lounge bar en relax bar. Arrangement aanbiedingen, dagentree Lunch voor 44,63 (15 korting). Waar is de sauna? Buffetten vind ik sowieso altijd een luie horeca-optie, maar als de kok bovendien niet erg van uitgesproken smaakjes houdt maar alles erg vlak laat smaken, ben ik helemaal niet enthousiast.

Spa zuiver korting optimel
Kortingsactie sauna swoll

Dat klinkt misschien wat negatief, maar Spa Zuiver heeft wel degelijk het een en ander te bieden. Eten en drinken in Spa Zuiver is dus dubbel genieten. Zuiver genieten Gereviewed door Coenraad. Zo biedt deze sauna in Amsterdam (Noord-Holland) heerlijke lunches maar ook een diner kun je prima terecht in het restaurant van de sauna. Uiteraard vind je in Spa Zuiver een echte Finse sauna die heerlijk heetgestookt wordt. Tip, informatie Spa Zuiver, rust uit en geniet hemels bij Spa Zuiver. En wat service betreft, hebben ze wat extraatjes, zoals de mogelijkheid om natte huurhanddoeken om te ruilen voor droge. Zelf ben ik niet gecharmeerd van zout water in een zwembad, maar vooruit, veel mensen kan dat waarschijnlijk niet schelen, Van de horeca heb ik het dinerbuffet geprobeerd. De eerste en tweede verdieping doen aan een designhotel denken (en tussen twee haakjes kortingscode dumpstore hengelo ze hebben ook een hotel terwijl de begane grond met het saunaplein binnen en de saunacabines buiten meer voor de stedeijke betonlook gaat. Zie ons Privacy- en Cookiebeleid. Eten en drinken in Spa Zuiver. Wil je even lekker afkoelen na een saunabezoekje?


Sitemap