Main Page Sitemap

Fnv korting ben


fnv korting ben

echt niet opnemen, dan geldt een uitzondering. Icon, beste antwoord door Angelique 27 december 2017, 10:40, hallo, om jouw veiligheid en privacy te waarborgen heb ik de gebruikersnaam waarmee je bent geregisteerd op het forum aangepast. Ledencollectief bij Univé, het eerste alternatief is het Ledencollectief van Univé voor alle FNV-leden. Zo kun je tot 10 ledenkorting krijgen op de zorgverzekeringen Zorg Vrij en Zorg Geregeld. Mocht je de gebruikersnaam opnieuw willen aanpassen? Uta-werknemer, ook als je een uta-werknemer van 55 jaar of ouder bent, kun je aan je werkgever vragen om een vierdaagse werkweek (32 uur). Kijk dan op /zorgverzekering2019.

Ben je nu nog verzekerd via het Zorgcollectief FNV/Menzis, dan moet je een keuze maken: blijf je bij Menzis of zoek je een andere verzekeraar? Kijk in de cao Bouw Infra artikel 26b voor de regels en voorwaarden voor uta-werknemers. Je kunt ook een e-mail sturen naar: Schilders en afbouw werknemers kunnen terecht bij Mijn Loopbaan van Savantis.

Olympia papendrecht kortingsbon
Gamma kortingscode belgie

Kijk in de cao Bouw Infra artikel 26a voor de regels en voorwaarden voor bouwplaatsmedewerkers. Let op: wettelijke vakantiedagen die je meeneemt naar een volgend kalenderjaar vervallen per 1 juli van dat jaar. Gelukkig heb ik goed nieuws. Dit ziet er als volgt uit: Heb je de vinkjes aan staan? Ik wil je het advies geven om in het vervolg geen privé gegevens zoals je 06- nummer te gebruiken op openbare kanelen zoals een forum. Bij twijfel kun je bellen met het Contactcenter van FNV. Je had de keuze gemaakt om je 06 nummer te gebruiken als gebruikersnaam. Collectiviteitskorting voor ZZPers, als je FNV lid bent en werkt als ZZPer of als je meeverzekerde partner ZZPer is, biedt Expereans (samenwerkingspartner van de FNV voor de Werk Gezondheid Arts) een uitgebreid aanbod met korting op de premie korting luiers pampers bij diverse zorgverzekeraars. In je cao staan de afspraken hierover. Dat leg ik aan je uit. Als je werkgever: Zorgt voor doorwerkkleding; De werkplaats heeft afgeschermd; De werkplaats heeft verwarmd met kachels; Je vraagt passend vervangend werk te doen.

Concertgebouw korting, Cjp korting hunkemoller, Siam park korting,


Sitemap