Main Page Sitemap

Korting 40 ns


korting 40 ns

actie Opmerking: Deze NS La Place dagkaart is alleen geldig in de NS treinen. Wanneer u dit heeft gedaan bespaard u 32,- op een dagkaart waarmee u vervolgens een dag lang vanaf.00 uur door heel Nederland kunt reizen. De unieke code voor het verzilveren van de treinkaartjes zijn te koop in de wnkels en op hemasite. Bij aankoop krijg je dus een couponcode die u thuis online kunt verzilveren waarna je je treinkaartje kunt uitprinten. Deze treinkaartjes zijn t/m 5 oktober te koop in de Blokker filialen maar ook te bestellen via internet. Dit staat op de NS dagkaart zelf anders vermeld maar deze vermelding op de NS dagkaart is niet correct. Echter niet te koop in de hema winkeltjes op het station. De kaart blijft geldig t/m en is alleen geldig op de zaterdag en de zondag. De NS dagkaart van Kruidvat is te gebruiken tot en met en geldig voor 1 persoon en is toegestaan in alle treinen binnen Nederland. Reist uw medereiziger alleen verder? Van t/m kunt u tegelijk met de spaaractie van C1000dagjeuit voor 30-,- een NS dagkaart, ook wel de NS Dagkaart Samen Vrij 22 genoemd, voordelig aanschaffen. Wilt u de prijs van uw rit met 40 Samenreiskorting weten?

Looptijd actie: 10 maart t/m Prijs: 17,- Geldig: 10 maart t/m tal personen: 1 Treinvervoerders: Alle treinen behalve Thalys Link: AH NS dagkaart actie Kruidvat NS dagkaart actie Een nieuwe treinkaartactie van Kruidvat. Looptijd actie: 14 t/m Geldig: t/m, prijs: 17,- Aantal personen: 1 Treinvervoerders: Alle treinen behalve Thalys Link: AH treinkaartactie Hema treinkaart actie Een dag lang onbeperkt rondreizen door heel Nederland voor maar 17,50 inclusief de mogelijk om ook nog eens 2 kinderen mee te nemen. U kunt met deze goedkope ov kaartjes vanaf 21 december 2013 t/m reizen. Houd de OV-chipkaart voor de kaartlezer (met het OV-chipkaartlogo) rechtsonder op de NS-kaartautomaat. Looptijd actie: 3 februari t/m 22 februari 2015. AH NS dagkaart De AH treinkaartjes zijn weer te koop.

Ook bij deze treinkaartactie geldt dat je ze alleen kunt gebruiken tijdens de dal uren. Looptijd actie: t/m Prijs: 15,50 Geldig: 6 januari t/m tal personen: 1 Inclusief traktatie: nee Treinvervoerder: Alle treinen behalve Thalys Link: Blokker treinkaart actie Opmerking: Op site en in de Kruidvat winkels aan te schaffen. De verkoop is vanaf 11 februari en reizen met deze NS dagkaart kan van 15 februari 2014 t/m/ Op Koningsdag (26-4) kun je deze kaart niet gebruiken. Looptijd actie: t/m 31 december 2013 Prijs: 30,- Geldigheid NS dagkaart: t/m 31 december 2013 Aantal personen: 1 Inclusief tracatie: nee Treinvervoerde: Alleen geldig in NS treinen Link: C1000dagjeuitactie NS Spoordeelwinkel Naast de treinkaartacties van C1000, Kruidvat, Blokker enz heeft ook NS zelf regelmatig interessante. Zorg er dus voor dat je in en uitcheckt bij de NS kaartlezer en afstempelt bij een stempelautomaat wanneer je een treinreis maakt met de overige treinvervoerders. Looptijd actie: 10 november 2014 t/m 23 november 2014. Deze goedkope NS dagkaarten zijn ook via internet te koop, let er dan wel op dat u 0,99 extra betaalt. U moet hiervoor Samenreiskorting op uw OV-chipkaart zetten, of een e-ticket aanschaffen.


Sitemap