Main Page Sitemap

Cjp cultuurkaart korting treinen


cjp cultuurkaart korting treinen

van de lopende aanbiedingen van NS International en onderaan de pagina hebben wij een aantal boekingstips voor goedkope internationale treintickets opgenomen. Met deze optie maakt de school optimaal gebruik van de voordelen van de CJP Cultuurkaart. Treintickets naar Keulen. Amsterdam Region Travel Ticket. Daarbij zijn de onderstaande bestemmingen bereikbaar tegen een minimaal tarief, een minimale reistijd en optimaal comfort. Like ons dan op Facebook en schrijf u zelf in voor de nieuwsbrief! Wees er dan vroeg bij en profiteer van vroegboekkorting! Bij NS International ontvangt u meer korting bij groepsreizen vanaf 3 personen tot maximaal 5 personen. Holland Travel Ticket, een ticket waarmee je voor een dag onbeperkt gebruik kunt maken van het openbaar vervoer in Nederland. Amsterdam Travel Ticket, een ticket waarme je onbeperkt kunt reizen in Amsterdam. Voeg bij uw boeking de juiste kortingskaart toe en ontvang extra korting op uw boeking bij NS International.

CJP, korting op film, theater, het museum meer Overzicht kortingen - Vind jouw, cJP -voordeel in deze lijst Cultuurkaart : informatie voor scholen en docenten CJP, cultuurkaart : Alle Musea Attracties

Cultuurkaart Select : De school vraagt voor alle leerlingen van de school een CJP Cultuurkaart aan en stelt voor een beperkt aantal klassen 10,- per leerling beschikbaar voor cultuuronderwijs. Momenteel boekt u in de maanden augustus, september en oktober treinkaartjes met korting bij NS International. Een ticket waarmee je onbeperkt kunt reizen op trajecten van het GVB. Op de kaart staat een tegoed van 5,-, beschikbaar gesteld door OCW, dat alleen door de individuele leerling te besteden. Bestel uw entreekaartjes voor pretpark, dierentuin, sauna of museum met leuke kortingen.

Promiss kortingscode 2017
Drouwenerzand attractiepark korting
Sportcity korting zorgverzekering
Nationaal militair museum korting


Sitemap