Main Page Sitemap

Korting treinkaartje koningsdag


korting treinkaartje koningsdag

de lopende kortingen op treinkaartjes. In februari 2018 bestelt u een set van 2 losse treinkaartjes (enkele reis) voor. NS Meereisretour (Februari 2018) Voor slechts 8,95 reist u retour met iemand mee naar Amsterdam of Eindhoven. Voor het bijwonen van het Koningsbezoek in Amstelveen reist u het beste naar Amsterdam Zuid, en van daaruit reist u verder met bus of tram. Voor 16 en 300 airmiles ontvangt u een Dalurenkaart of voor 19 zonder airmiles. NS Dagretour La Place (oktober 2017) T/m bestelt u voor 19 een NS dagretour en een lunch bij La Place. Tevens geldig in combinatie met een abonnement, keuzedag of studenten. De Seizoensretour is in november 2018 verkrijgbaar voor 36 ( 12 p/s) en geldig in treinen van NS, Arriva, Breng, Connexxion, Keolis en Veolia. Zo is de treinkaartjes actie van Blokker geldig van ma t/m vrij voor 06:30 uur, tussen 09:00 uur t/m 16:00 uur en na 18:30 uur. Meer over de: Dal Voordeel abonnement! 3 dagen van tevoren te boeken voor de reisperiode van 1 mei t/m Meer over de Meer informatie Blokker Dalvrij dagkaart De Blokker treinkaartjes zijn van 22 april t/m voor 14,50 verkrijgbaar bij een vestiging bij u in de buurt!

Daarnaast ontvangt u een gratis Whopper Menu bij Burger King of vertoon van de bijgeleverde voucher. Tegen inlevering van 150 spaarpunten met uw Kruidvat voordeelkaart is deze treinkaartjes actie zelfs al verkrijgbaar voor 12,49. De Etos treinkaartjes dient u samen te gebruiken. Geldig van maandag t/m vrijdag vanaf 09:00 uur en in het weekend de hele dag. In de trein is legitimatie verplicht: zorg dat je een legitimatiebewijs meeneemt tijdens de reis. In oktober 2018 bestelt u weer een NS dagkaart bij Albert Heijn. NS dagretour febo 22 T/m bestelt u voor 22 een NS Dagretour Kroket en Friet bij febo.

Reizen van en naar Amsterdam Centraal. Geldig vanaf en naar elk station in Nederland. Vanuit Haarlem en Noord-Holland naar station Amsterdam Zuid, stapt u op station Amsterdam Sloterdijk over op metro lijn. Let op: de dance evenementen in de stad zijn alleen te bezoeken met vooraf gekochte entreebewijzen. Kruidvat Dagkaart (Juni 2018) Vanaf maandag 18 juni bestelt u én Dal Dagkaart voor 15,99, twee voor 14,99 (per stuk) en drie voor 13,99 (per stuk). Toch kun je ook op 27 april eenvoudig besparen. Houdt u rekening met veel drukte en eventueel extra reistijd. Meer over de: Dal Voordeel Actie! Om in de daluren treinen te vullen, zijn er regelmatig goedkope treinkaartjes. NS Dagretour 19, in november 2018 bestelt u voor 19 (2e klas) en 24 (1e klas) een NS dagretour voor een bestemming naar keuze.

Binnenpret lievelde korting
Mooregreen kortingsbon


Sitemap