Main Page Sitemap

Last minute korting luxor theater


last minute korting luxor theater

zijn vanaf.00 uur verkrijgbaar op deze pagina en bij VVV Groningen op de Grote Markt. De theatervoorstellingen lenen zich ook goed voor groepsboekingen en bedrijfsuitjes, vanaf 10 personen tot maximaal.535 personen. Voor 4,50 kun je hier de tentoonstellingen bekijken. Uiteraard geldt de 50-korting alleen wanneer de voorstelling niet uitverkocht. Op het programma van dit grote amusementstheater (ruim.500 stoelen) staat een divers theateraanbod voor jong en oud. Kijk voor het complete aanbod met 50 korting op op deze dagen vanaf.00 uur op de website of neem een kijkje in de fo winkel op de Coolsingel 114. Rotterdampas, de Rotterdampas is een pas waarmee je veel leuke dingen kunt doen in Rotterdam, gratis of met korting.

Voor Grote Familievoorstellingen, Festivals, Concerten, Verhuringen geldt de lage prijs niet. Dan kun je naar bijna alle reguliere voorstellingen in Theater Rotterdam Schouwburg voor 10,00. De Doelen, ben je 26 jaar of jonger of heb je een CJP-pas?

De Last Minute korting is niet geldig in combinatie met andere kortingen. Meerdere dagen per week worden korte en langlopende voorstellingen getoond, vaak grootschalige producties, bestaande uit musical, show, kleinkunst, theaterconcerten, opera, circus en dans. De deelnemende partijen zijn: De Oosterpoort en de Stadsschouwburg, Grand Theatre Groningen, Martiniplaza, NNO, Noord Nederlands Toneel, Pathé Groningen, Groninger Museum, vrijdag, Theater het Kielzog en Groninger Forum. Er kan bij de kaartcontrole naar gevraagd worden. Vergeet bij het concertbezoek niet om je CJP-kaart of legitimatiebewijs mee te nemen. Zo kun je voordelig naar theater, opera, musical, concerten en nog veel meer! Ook krijg je niet het gratis pauzedrankje. LantarenVenster, als student ontvang je op vertoon van je collegekaart altijd 1,50 korting op je kaartje. Reserveer je kaarten nu alvast online, neem je collegekaart, identiteitsbewijs en/of CJP-kaart mee naar Theater Rotterdam Schouwburg en haal je goedkope kaarten af aan de kassa. De kaarten bij VVV Groningen (Grote Markt 29) zijn te koop op vrijdag vanaf 12:00-18.00, op zaterdag van.00-17.00 uur en op zondag van.00-16.00 uur.

Skin shop kortingscode
Lederonline kortingscode
Goohoo geheime kortingscode


Sitemap